Terry Hecker Bloemsierkunst | Zakelijk Naar inhoud Naar navigatie
Een breed zakelijk pakket voor natuurlijke inspiratieEen breed zakelijk pakket voor natuurlijke inspiratie
Natuurlijke inspiratie voor particulieren en bedrijvenNatuurlijke inspiratie voor particulieren en bedrijven
Volop inspiratie als het gaat om bloemen, planten en decoratieVolop inspiratie als het gaat om bloemen, planten en decoratie
Jarenlange ervaring in de bloemsierkunst is goed te zienJarenlange ervaring in de bloemsierkunst is goed te zien
Inspirerende workshops, zowel zakelijk als particulierInspirerende workshops, zowel zakelijk als particulier
Kijk gerust even rond, virtueel of in onze winkelKijk gerust even rond, virtueel of in onze winkel
Wat houdt ons bezig?Wat houdt ons bezig?
Kijk gerust even rond, virtueel of in onze winkelKijk gerust even rond, virtueel of in onze winkel

Zakelijk

Groen: de kleur van natuurlijk zakendoen

Al sinds de beginjaren van Bloemsierkunst Terry Hecker zijn wij actief op de zakelijke markt. Wij bieden bedrijven een breed pakket voor natuurlijke inspiratie. Van (hydrocultuur) kantoorbeplanting en abonnementen voor een representatief boeket op de balie tot en met de aankleding van evenementen, beursstands en bedrijfsfeesten.

Sfeer
Sfeer
 

Onze zakelijke groenproducten op een rij:

(Hydrocultuur) kantoorbeplanting

Planten geven uw kantoor een representatieve uitstraling. En dat niet alleen. Ze zorgen voor een beter werkklimaat en stimuleren de arbeidsproductiviteit.

Planten op maat voor uw kantoor

Bloemsierkunst Terry Hecker maakt graag samen met u een plantenplan op maat voor uw kantoor. Uiteraard inclusief vakkundig advies over stand-plaats en verzorging. En met een onderhoudscontract weet u zeker dat uw kantoorplanten er altijd fris bij staan. Een mooi visitekaartje voor uw bedrijf dus!

Potgrond of hydrocultuur

Bij kantoorbeplanting kunt u kiezen uit traditionele potgrond of hydrocultuur. De voordelen van hydrocultuur: de planten zijn duurzamer en beter bestand tegen virussen en luis. Dankzij een watermeter weet u altijd of het waterpeil voldoende is.

Balie-abonnementen

Wekelijks of elke twee weken een vers boeket bloemen of fleurig arrangement op de ontvangstbalie of in de vergaderruimte: met ons balie-abonnement heeft u er geen omkijken naar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement in uw huisstijlkleuren?

Beurzen en evenementen

Staat u met uw bedrijf op een beurs? Of organiseert u een evenement? Dan weet u dat de entourage heel belangrijk is. Wij verzorgen graag de complete aankleding. Bijvoorbeeld in de vorm van bloemenarrangementen. Of misschien huurt u liever bijpassende planten. Samen stellen we een plan op om uw beursstand of evenement de uitstraling te geven die u wenst.

Direct de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Ga naar contact!

Bron van natuurlijke inspiratie

Workshops

Een sfeervolle avond, met als resultaat een prachtig en fleurig arrangement voor alle deelnemers. Daar kunt u op rekenen met de workshops van Bloemsierkunst Terry Hecker. Wij verzorgen al jaren cursussen en workshops, met mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer workshops

Direct contact

Terry Hecker Bloemsierkunst Hoofdstraat 31 7061CG Terborg Tel. 0315-329512
Meer contact